fbpx

Ellun Pata

Ellun Pata tarjoaa elämyksiä maaseudun rauhassa Hämeenkyrön Kaipiossa. Ellun Pata on vanhaan navettarakennukseen restauroitu juhlatila, jossa voit viettää tunnelmallisia hetkiä ystävien, sukulaisten tai vaikkapa työporukan kanssa.

 

Hirsinen navettarakennus tarjoaa tunnelmalliset puitteet juhlahetkiin ja mukaviin illanistujaisiin. Ikkunoista voit ihastella maalaismaisemaa ja rentoutua herkullisen aterian ääressä. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paljon lähitilojen tuotteita sekä luomua. Ravintolassa on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia, valikoimassa myös laadukkaita luomuviinejä!

 

Ellun Padan juhlatilaan mahtuu 25 henkilöä. Tila on varattavissa ympäri vuoden ja valittavana on valmiit menut, räätälöimme kyllä jokaisen tilaisuuden toiveiden mukaan! Lisäksi Ellun padassa järjestetään säännöllisesti illallistilaisuuksia ja teemailtoja, seuraa kalenteriamme ja muistathan varata pöydän!

 

Tila sijaitsee Hämeenkyrön Kaipiossa osoitteessa Saksantie 68, 39100 Hämeenkyrö. Maksutapana käy käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Ellun Pata tarjoaa:

Makumuistoja

Aitoa tunnelmaa

Luonnonrauhaa